Skip to content

Jornada Eucarística

Cartell Trobada

El dissabte 8 de juny, després d’haver viscut tot el temps pasqual amb intensitat i d’haver celebrat les diferents festes i solemnitats pròpies d’aquest temps, se’ns presenta la oportunitat de poder agrair al Senyor tot allò viscut durant aquest temps, durant el curs. Fruit d’un neguit d’uns quants joves i de la possibilitat de poder-ho fer, s’organitza i es proposa poder acompanyar al Santíssim Sagrament durant 10 hores; una jornada que començarà a les 10 del matí i que acabarà a les 20 del vespre. La jornada tindrà per centre l’adoració al Senyor en el Santíssim Sagrament, acompanyada de música en directe, pregàries, testimonis, confessions,… i molt més!

Horari de la jornada Eucarística

10.00: Inici de la Jornada Eucarística

11.00: Res del Sant Rosari

17.00: Eucaristia

18.30: Testimoni

19.00: Lloança a càrrec del grup Tuyo

20.00: Comiat

Durant tota la jornada s’organitzaran torns d’Adoració, als quals lliurement, qui vulgui s’hi pot afegir. Uneix-te quan vulguis!

Per més informació, per qualsevol aclariment, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Lloc?

La jornada tindrà lloc al mas de Cal Sereno, situat en el municipi de la Palma de Cervelló.

Dia?

Dissabte 8 de juny.

Horari?

La jornada Eucarística començarà a les 10 del matí i acabarà a les 20. Durant tota la jornada hi haurà diferents grups que aniran acompanyant el moment d'adoració.

Que cal portar?

Ens acull un espai natural immillorable. Per aquest motiu, és recomanable poder portar màrfega per poder seure i dinar quan vulguis, i gorra per protegir-te del sol.

Preguntes freqüents:

La Jornada Eucarística és organitzada pel grup de música Tuyo, conjuntament amb Església Jove Sant Feliu de Llobregat.

Fa temps que duem en el cor el desig de pregar plegats, acompanyar Crist en el Santíssim Sagrament i celebrar l’alegria de ser cristià amb altres joves d’arreu del territori.

El lloc on es celebrarà aquesta jornada és el mas de Cal Sereno, situat al municipi de la Palma de Cervellò.

Diseminado Can Via, 6, 08756 La Palma de Cervelló, Barcelona

Prop d’on es realitzarà la jornada hi haurà un camp habilitat per poder aparcar.

Pròpiament l’organització d’aquest esdeveniment no disposa de servei de bar/restaurant per poder oferir menjar. Tot i així, pots portar el teu àpat i dinar en alguns dels espais que t’ofereix la casa que acull la jornada (com ara el jardí o bé el camp).

El mas on es celebrarà la Jornada Eucarística està molt a prop de la Palma de Cervellò, on segur que hi podràs trobar bars i restaurants.

Diferents grups juvenils de música acompanyaran la jornada de pregària amb cants de lloança cristians de diferents estils. La vetlla acabarà amb la participació del grup de música Tuyo.

Estarem encantats de que vulgueu acompanyar algun torn de la jornada amb el vostre grup, amb el vostre estil. Per organitzar-nos, només cal que et posis en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte que trobaràs al final de la pàgina o bé que ens escriguis al Whastapp d’Església Jove Sant Feliu (660139509).

Durant tota la jornada hi haurà algun mossèn disponible per poder parlar-hi i, si ho desitges, poder rebre el sagrament de la Reconciliació.

La millor manera de poder col·laborar és ajudant-nos a comunicar aquesta jornada als grups de joves que acompanyes. A més, un cop allà, si ho desitges i portes alba i estola, podries concelebrar durant l’Eucaristia i, en cas de necessitat, se’t podria demanar de col·laborar en l’administració del Sagrament de la Misericòrdia.