Skip to content

Gisclareny 2024

Cartell trobada

Des de la Delegació diocesana d’Evangelització i Apostolat Seglar del bisbat de Sant Feliu de Llobregat, s’organitza unes convivències per a adolescents i joves de 14 a 35 anys. És una trobada en un lloc meravellós, envoltat de muntanyes, que ens ajudarà a trobar-nos amb el Déu creador d’aquest bonic paisatge. Es podrà viure el silenci, la pregària, excursions, dinàmiques, diversió i la trobada amb altres joves.

Lloc?

Gisclareny (Berguedà)

Dates?

Del 26 al 30 d'agost

Destinataris?

Adolescents i joves
(14 - 35 anys)

Preu?

150€
(ningú pot restar exclòs per motius econòmics)

Data límit d'inscripció

Diumenge 30 de juliol

Per tal de reservar la vostra plaça, ja que hi ha limitació d’espai, cal fer un ingrés previ de 50€ en el compte que trobareu en el formulari d’inscripció. En fer l’ingrés, caldrà indicar en el concepte: Gisclareny24 i el vostre nom i cognoms (Gisclareny24AnaGarciaSoler).

El preu orientatiu total és de 150€, però no volem que ningú quedi exclòs per motius econòmics. Un cop a Gisclareny, caldrà aportar la quantitat restant que cadascú consideri (en un sobre tancat), de forma anònima. Si algú pot posar una quantitat superior, ajudarà a compensar aquelles persones que no puguin assumir la quantitat total de la despesa.