Santuari de Lourdes

Des de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes ens fan la proposta de participar en el 172è pelegrinatge al Santuari de la Mare de Déu de Lourdes. Aquest es durà a terme del 27 de juny a l’1 de juliol. Participar com a jove d’aquest pelegrinatge és una experiència de servei i pregària, compartida amb altres joves que, com tu, volen descobrir la presència de Déu, de la mà de la seva mare, Maria, en aquells qui acompanyen: persones malaltes i/o amb discapacitat. L’experiència d’aquest pelegrinatge posa en relleu aquella màxima ignasiana: en tot, servir i estimar. Per tal de fomentar-ne la participació, sent conscients de la despesa econòmica que suposa, des de l’Hospitalitat ofereixen diferents opcions d’inscripcions, amb varietat de preus, per participar d’aquest pelegrinatge com a jove. El cartell que trobaràs a continuació en trobaràs un petit resum.

La inscripció es pot realitzar de dues maneres: o bé mitjançant les diferents delegacions del nostre bisbat, o bé mitjançant la Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes, directament. Les diferents delegacions de l’Hospitalitat en el nostre bisbat són: Garraf (Vilanova i la Geltrú, Sitges i Sant Pere de Ribes), Vilafranca del Penedès, Gavà i Sant Vicenç dels Horts i Viladecans. La Hospitalitat es troba situada al carrer Consell de Cent, 224-228 (Barcelona).

Per més informació, pots posar-te en contacte amb l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes mitjançant el següent correu: info@hospitalitat.org o mitjançant WhatsApp al 683463449. Des de l’organització et facilitaran la manera de com poder-te inscriure amb la parròquia que tinguis més a prop de casa o amb la mateixa Hospitalitat. Amb ganes de compartir aquesta experiència amb totes i tots vosaltres.