Skip to content

Qui som?

La Delegació de Joventut del nostre bisbat de Sant Feliu de Llobregat, sota el nom de Sant Feliu Jove, ha anat acompanyant als joves del nostre bisbat al llarg d’aquest temps des de que es va erigir la nova diòcesi. Aprofitant el canvi d’equip, enguany hem volgut optar per una nova imatge: Església Jove Sant Feliu de Llobregat, tot canviant el nom de la delegació i renovant la pàgina web.

Ho fem amb l’esperit de continuar buscant nous camins, nous espais per apropar-nos més a les realitats existents dels adolescents i joves del nostre territori, fer noves propostes per acompanyar-los cap a una trobada amb Jesús, per tal de poder conèixer-lo i madurar la seva fe, mitjançant compromisos i estils de viure, en el si d’una comunitat i en comunió amb el nostre bisbe Agustí Cortés.

Entenem que aquesta tasca l’hem de fer tot donant suport a les diferents iniciatives que sorgeixen arreu del bisbat, acompanyant aquells qui exerceixen aquest encàrrec, oferint recursos i dinamitzant un calendari d’activitats.

Actualment som un equip petit, però tenim la il·lusió de poder créixer amb totes i tots vosaltres, d’escoltar-vos, d’oferir-nos per tal de continuar apropant als joves cap al Crist. Vols formar part d’aquesta aventura?