Skip to content

Fem camí a Taizé !

comunitat de taizé

Del 17 al 25 d’agost, des de la Delegació diocesana de Joventut del nostre bisbat organitzem una anada a Taizé. Aquesta vol ser una proposta per aprofundir en l’espiritualitat o simplement per a tenir-hi un primer contacte. El silenci, la pregària, el servei i el compartir la fe amb altres joves d’arreu del món, són els elements per viure intensament aquesta experiència.

Oferim dues opcions per poder gaudir d’aquesta experiència tenint en compte les diferents necessitats que puguin sorgir:

Des de la Comunitat de Taizé ens demanen que els menors d’edat han d’anar acompanyats d’un adult (+18 anys) que es responsabilitzi d’ells durant l’estada a Taizé. Per aquest motiu, els majors d’edat hauran d’indicar quin/s és/són els menors dels quals es responsabilitzen (fins a un màxim d’1 adult per cada 7 menors d’edat del seu mateix gènere); de la mateixa manera, els menors d’edat hauran d’especificar quin adult és el seu responsable.

Tots els majors de 30 anys, poden participar d’aquesta proposta només si són responsables d’algun menor. Pot ser que des de la organització interna de l’acollida de la mateixa Comunitat de Taizé demanin als responsables de poder acompanyar un small group durant l’estada a Taizé.

A continuació oferim el resum de la informació més rellevant a tenir en compte.

Dates: del 17 al 25 d’agost.

Lloc de trobada: dissabte 17 d’agost, a les 21.00h, a l’Estació d’autobusos Fabra i Puig.

Lloc de recollida: diumenge 25 d’agost, a l’Estació d’autobusos Fabra i Puig.

Destinataris: adolescents i joves de 15 a 30 anys.

Data límit d’inscripció: diumenge 7 de juliol

Documentació necessària:

  • DNI/Passaport.
  • Targeta Sanitària Europea.

Si ets menor d’edat també hauràs de portar:

  • Autorització a menors.
  • Autorització dels Mossos d’Esquadra per sortir del país.
Cartell proposta Taizé 2024

Un cop hagueu formalitzat la inscripció, rebreu un correu amb el resum de tota la documentació a portar complimentada i amb el recordatori d’una reunió presencial (amb la possibilitat de poder-s’hi afegir telemàticament per a totes aquelles persones que els hi sigui impossible poder participar-hi presencialment) que tindrà lloc el dimarts 23 de juliol. El lloc i l’hora d’aquesta s’especificaran en el correu electrònic de verificació, així com els diferents mètodes per poder realitzar el pagament d’aquesta anada a Taizé.

A continuació hi trobareu els enllaços per formalitzar la inscripció a l’anada a Taizé com també els diferents arxius que cal lliurar: el document de la protecció de dades (per persones +18 anys) i el document amb la protecció de dades i l’autorització (per menors d’edat). També caldrà que els menors d’edat duguin l’autorització a menors expedida pels Mossos d’Esquadra.

Descarregar arxius

Protecció de dades (+18 anys)

Autorització + Protecció de dades (-18 anys)

A continuació et facilitem un vídeo que ha publicat recentment la Comunitat de Taizé intentant explicar què és Taizé, com sorgeix i què s’hi troba. Per més informació, no dubtis de posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte que trobaràs al final de la pàgina.