Skip to content

TrocaJove'24

Imatge TrocaJove'24

El passat cap de setmana 9 i 10 de març, a Amposta, es va celebrar la TrocaJove’24, una trobada organitzada pel Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC), en la qual, els centres d’esplai del nostre bisbat que es situen en les zones 08, 09 i 16 del Moviment, també hi van participar.

Aquest any es reunien gairebé unes 1100 persones que venien dels diferents centres d’esplai que estan federats al MCECC per poder participar de la celebració d’una festa major popular de les que es viuen en el nostre territori. Ha estat un moment propici per tal d’apropar la cultura popular de les festes de casa nostra a tots els joves que s’hi van aplegar: gegants, capgrossos, diables, castellers, d’entre altres, eren les representacions escollides per expressar part de l’imaginari col·lectiu popular; com no podia ser de cap altra manera, es va poder participar d’una celebració de l’Eucaristia a la parròquia del Sagrat Cor d’Amposta.

Per poder accedir al recull de fotografies de la TrocaJove’24 i una informació més detallada d’aquesta, es pot clicar aquí per accedir a la pàgina web del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans.